MAAAT

Dagen började med att vi stötte på ett problem! Glödtrådskäraren (ståltråd + elaggregat) blev inte tillräckligt varmt men vi löste det genom sticksåga som funka grymt bra! Lite slipning och sen la vi ett lager epoxy emellan två frigolit plattor för att brädan skall bli styvare (och det blev den). Mycket formgivning och jobb med frigolit idag, sjukt skitet blir det så om någon skulle få för sig att göra det ha inte på er några fina kläder!
Dagen i bilder:

Morsdag

Pfuuuu....
Helt slut, har jobbat som en slav idag för det är morsdag så mamma får ta det lugnt. De senaste 2 timmarna har jag dock fixat lite verktyg för morgondagen.
Införskaffat:
1 st. Bilbatteri laddare
1 st. Elhyvel
2 st. Gasmasker
Samt våran tidsplanering som tydligen skall inte till handledaren imorgon kl 08.20 (!!!!!!!!!!)
Bilbatteriladdaren skall vi använda för att kortsluta med hjälp av ståltråd/(najtråd) med en diameter på 0.6 mm. Detta bidrar till att denna ståltråden blir glödande och vi kan skära ut frigoliten hur vi vill. Elhyveln skall vi ha för att runda kanterna på brädan därefter och gasmaskerna behöver vi eftersom vi skall jobba med epoxy imorgon!
HANG LOOSE

29-05-10

Hallå!
Passade på att jobba lite på en Lördag så vi får lite marginaler på brädan. Per hjälpte oss hämta frigolit på Beijers som vi beställt (Grymt, tack så mkt!). Vi har även fixat en struktur på brädan i profil och sågat ut det i plywood. Samt ändrat formen på den ovanifrån sett. Dock sluta dagen i surfing efter det blåste något så in i bänken! Här kommer lite bilder!

WorkWork

Orkar inte skriva allt för mycket så det får bli bilder istället men projektarbetsdag 2 idag, funktionsanalys, tidplanering och mall fixad. Även inhandlat frigolit (cellplast 2400*1200*100), skyddsglasögon, ståltråd, najtråd osv. på Beijers där vi fick 30% rabatt av en polare som jobbar där. Tack ska du ha för det!

Upp tidigt

Nu är det dags för handledar möte och därefter lägga upp en tidsplan hur vi ska planera arbetet och sen förmodligen surf efteråt :D
HA DE HEJ

Första projektarbetsdagen

God morgon, dagen började med att jag ( Oskar ) och Emil vaknar upp hos en kompis eftersom vi var på studentskiva igår (mkt trevligt!). Så vi tog tillfället i akt medan vi ändå var i Göteborg att köpa Epoxy på Clas Ohlsson, 2 burkar innehållande 250 ml kostar 400 :- hoppas det fungerar allt som det skall nu.
HANG LOOSE
Clas Olssons epoxy, 0.5 liter för 400:-   Bäst för dom att det håller bra nu :)

RSS 2.0