Slipning

Idag på surfbygget har vi slipat hyvlat och sågat för att ge brädan dess form. Det är ett hårt arbete, extra hårt när man är en man kort som idag.
Men vi kämpade på i frigolitdammet som yrde omkring i verkstaden. En del epoxy for också omkring, jag kan tillägga att epoxy är mycket giftigt och cancerframkallande så det var gasmask på idag. Vilket inte gjorde arbetet lättare i den tryckande sommarvärmen som plågade våra sinnen och framkallade mardrömsliknande förhållanden i verkstaden. Men vi kämpade på som de tappra vindsurfbrädes-byggare vi är. Efter många svettiga timmar i bastuverkstaden tog vi en välbehövlig paus för att åka i Pelles bil till LidL för att införskaffa välbehövlig proviant för att kunna fortsätta kämpa med våran kamp.
När vi väl var tillbaka till verkstaden fortsatte vi med slipandet och efter extraordinärt utfört arbetet från vår sida kunde vi efter att dammet lagt sig beskåda vad vi åstakommit med våra bara händer. Vi kunde nu se grunden till en surfingbräda vars like man inte skådat sedan urminnes tider.

HANG LOOSE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0